EIA | KIA

Nederland van het gas af!!!

12 jul

Nederland van het gas af!!!

Ook in de land- en tuinbouw moet de  AgrariŽr naar een gasloze toekomst!

Zoals u weet willen onze regering en vele organisaties dat er een transitie moet plaatsvinden van gas verbranding naar elektriciteitsgebruik.

Wanneer u een verwarmde kas heeft door gas verbranding dan wordt de gehele kas verwarmd. Wij brengen nu verschillende verwarmingssystemen op de markt met infrarood, alle met gebruikmaking van 230 Volt stroom.

Onze gepatenteerde buizen verwarmen of de wortels van de planten (b.v. in de aspergeteelt) of de planten van boven met de infrarood-C straling.

Dit is een directe warmte voor de plant, dus het is niet nodig om de gehele ruimte te verwarmen.

Voor uw woonhuis, bedrijfsruimtes en kantine voor uw personeel zijn onze infrarood verwarmingspanelen uitermate geschikt. Bovendien is infrarood gezonde warmte!

Omschakeling brengt voor u extra werk en kosten met zich mee, maar er zijn ook voordelen, t.w.

a) u zult constateren, dat uw energiekosten met onze systemen lager zullen zijn, waardoor uw concurrentiepositie t.o.v. het buitenland beter is. Bovendien kunt u dan ook zonnepanelen voor 100% benutten.

b) de regering heeft ingestemd met de Energie Investerings Aftrek (EIA), zodat u in 2018 54,5% van uw investering ten laste van uw fiscale winst mag brengen. Voorbeeld: investering € 100.000,00 ex BTW. Aftrek EIA Euro € 54.500,00.

Besparing vennootschapsbelasting 25% = € 13.625,00 oftewel 13,63%!

c) Ook leasen is mogelijk, wij verzorgen dat graag voor u. Uw investering is dan geen directe aanslag op uw financiŽle middelen.

 

Wilt u een persoonlijk advies, bel of mail ons en wij maken een afspraak dat wij naar uw bedrijf komen zodat wij ter plaatse alle wensen en details kunnen bespreken.


Privacy Policy

Creatie & design: Worldwebdesign